Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då har vi äntligen kommit till fredagen och en del har kanske jobbat sin första vecka efter sin semester, medans andra fortfarande har ledigt. Jag är ledig idag också och ska iväg och handla lite innan vi kan landa hemma och njuta av vår dag.
Har mediterat lite nu på morgonen och jag älskar att kunna få börja min dag på det sättet och jag har några drömmar jag verkligen skulle vilja se komma till verklighet och ja vi får väl se hur framtiden blir om det är möjligt då jag verkligen skulle vilja jobba mer ideellt och ja jag har som sagt en dröm och vi får se om jag kan göra verklighet av den så småningom.

Fredag och helgen väntar runt hörnet och jag har inget inplanerat denna helg mer än vi pratat om att grilla om det blir fint väder. Och det ser ju lovande ut enligt prognosen. Ska även se över lite annat som är på gång om det blir bra eller om det är något vi behöver förändra. Ja livet är verkligen underbart just nu och det känns som mer är på gång och det är bara roligt.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och bara njuta av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Godmorgon önskar dig en fin fredag
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon, tack o du med får ha en fin fredag
nouw.com/positiv5barnsmamma