Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja idag vart det en tidig morgon men jag ville hinna göra lite på morgonen innan barnbarnen kommer för idag ska jag få umgås med dem nästan hela dagen. Två av dem små ska komma hit och även om grabben åker sen så ska tjejen vara kvar längre och ja det ska bli roligt. Och jag vet att jag kommer vara trött sen ikväll men det kommer det vara så värt. Det är så mycket som händer i deras liv just nu och jag är så glad för deras skull.

Men det är även fredag och helgen väntar runt hörnet, min tredje semestervecka är snart slut men jag har en vecka till så jag klagar inte och jag vet att nästa vecka har jag lite saker inplanerade så det kommer bli bra som avslut på en härlig semester och min lilla fröken ser fram emot att jag ska börja jobba igen för då ska storebror vara här och då får hon äta massor med glass säger hon haha ja lilla fröken vad ska man säga. Hon har börjat prata om att sy kläder igen och ja det är ett intresse hon haft länge och även gjort kläder till dockorna så jag har lovat att vi ska se om vi kan hitta lite tyg så hon får öva lite för den där ådran om att bli designer finns fortfarande kvar och hon är väldigt kreativ och man ser när hon skissar upp hur hon tänker sig att kläderna ska se ut. Ja det ska bli intressant att se för jag har lovat henne att när vi får ordning på hobbyrummet så ska hon få ha sin symaskin stå framme.

Ja det kommer nog bli bra så småningom men nu myser jag ner mig en stund i soffan och väntar på att få börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det gör att du har extra tid. Det blir jätte mysigt. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack fina o ja det är alltid mysigt att få rå om dem små lite, önskar dig med en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon fina du 🌺 hoppas att du får en fantastisk dag 💞
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon fina Lotta 🌺 Tack o du med får ha en fantastisk dag 💞
nouw.com/positiv5barnsmamma