Fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon ja då är det fredag igen och helgen väntar runt hörnet, sitter och njuter av dagens första kopp kaffe och känner bara en stor tacksamhet över att allt bara löser sig på ett sätt som vi önskar. Flytten närmar sig och det börjar bli lite mer verkligt för oss alla att nu är det på gång och snart bor vi i hus igen och ja det ska verkligen bli skönt. Och det är en annan frihet att bo i hus, kunna tvätta när jag vill eller behöver och bara njuta av alla blommor som jag kommer plantera till barnens förskräckelse hihi med jag vet dem kommer gilla det även om dem kanske inte säger det.

Idag är det praktik igen och jag ser verkligen fram emot det och för man vet aldrig vilka fötter man får träffa på och vilka problem dem har. Men framför allt så är det så tacksamt att se när dem glada och lite lättare går därifrån. Den känslan är verkligen härlig.
Och ja jag blir bättre och bättre på det jag gör så det är lika roligt att se hur man själv utvecklas även om man inte kan lika mycket som handledaren så ja hon har ju jobbat några år med detta så om 13 år kanske jag är lika säker på handen som hon.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och njuta av mitt kaffe innan det är dags att väcka barnen så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon Underbart med fredag och helg
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon ja det är det verkligen 😊🌸
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En härlig flytt med nytt boende som väntar er.
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det kommer bli spännande 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma