Fredag och helgen väntar runt hörnet.

​Godmorgon fredag är här och jag är ledig men har min lilla fröken hemma, hon är ganska pigg men får vara hemma en dag till då hon hade feber igår. Hon är feberfri idag och redan vaken så ja det är nog ett bra tecken då hon sovit till 9-10 dem andra dagarna.
Det är aldrig lätt att se barnen vara sjuka och må dåligt men det är skönt att man har möjlighet att vara hemma och kan pyssla om dem då. Vi har det ganska bra här med den förmånen att kunna vara hemma så länge när barnen är små inte alla länder har ett års föräldraledighet att erbjuda sina medborgare. Och det är något jag uppskattat när mina barn var små, att få följa deras första år i deras takt och vara hemma med dem.

Skönt med fredag och en ledig helg att se fram emot, har inte planerat så mycket men vi har pratat om att baka pepparkakor så det ska vi göra för barnen har sett degen som ligger i kylen och dem är bra sugna på att öppna den haha 
Men nej ingen har vågat röra den då dem vet att det kommer bli kakor av det i helgen.
Har även köpt en deg som är glutenfri som jag ska baka till mig själv så jag också får njuta av lite hemma bakade pepparkakor hihi
Det man bakar själv är alltid godast även om degen är köpt. Men har lovat barnen vi ska göra egen deg i år igen för den vi gjorde förra året var supergod enligt barnen.

Men nu myser jag ner mig i soffan bredvid min pigga lilla tjej.


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad skönt att du är ledig. Jag önskar dig en underbar
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är skönt 😊 Tack o du med får ha en underbar dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fredagar är inte fy skam
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Nej dem är ganska sköna om man har ledig helg att se fram emot 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma