Fredag och helgen väntar runt hörnet.

​Godmorgon uppe med tuppen då det blir lite jobb idag och sen hem och pyssla om ungar och hemmet. Hoppas det kan bli fint väder idag så man kan få njuta av promenader så som man fått gjort tidigare i veckan men det är ganska grått nu på morgonen så vi får se annars får vi skapa våran egna sol. Ska försöka hinna skriva matsedel för nästa vecka och sen även kolla igenom frysen vad vi har för mat där. Och även skafferiet vad som finns där så jag har lite mer överblick.

Fåglarna kvittrar och kanske skvallrar dem om våren eller något annat, vem vet. Men oavsett så tycker jag det låter lite mysigt när de kvittrar på morgonen. 
Ska snart väcka upp barnen och se hur dem mår idag, E var inte riktigt pigg i går, så ja vi får se hur hon mår idag. Det är tråkigt när barnen mår dåligt och ibland önskar man att man kunde få ta deras illamående så dem kan få må bra men ja det går ju inte så det enda man kan göra är att finnas där och lyssna när dem vill prata. 
Får försöka hitta på något med henne själv i helgen, kanske kolla skräckfilm hon ville se.. Men jag är ju så harig haha vågar ju knappt titta på sånt för jag blir så rädd. Men jaja vad gör man inte för sina barn.

Nej dags att väcka upp dem så vi kan starta dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
bolmgren
bolmgren,
God morgon! Jag undrar ifall du skulle vilja gå in på mitt senaste inlägg, ställa frågor kring hjärtfel och autism? Skulle bli glad! 🙂 ha en bra dag!nouw.com/bolmgren
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en bra dag 😊nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229