Fredag och helgen väntar hörnet.

Godmorgon ja äntligen fredag och barnen ser fram emot den lediga helgen dem har framför sig, även jag gör det. Har inget inplanerat denna helg utan kommer bara ta den som den kommer och ja det kan vara skönt och eftersom jag inte visste hur trött jag skulle vara så bestämde jag att vi gör inga planer för just denna helg. Då barnbarnen är sjuka så får vi kanske skjuta på firandet av våran 3-åring som fyllde i veckan och som tyvärr låg i magsjuka då, men ja enligt hans mamma så var han pigg på eftermiddagen och lekte för fullt så det verkar ha varit kortvariga magsjuka dem fått men för säkerhets skull så håller vi oss borta tills alla baciller är borta då hans storebror hade kräkts i går.

Ja då är det sista praktikdagen för denna vecka och det blir en kortare dag men även denna kommer bli intressant och som det varit tidigare i veckan så kommer jag nog ha fullt upp hihi
Men det är bara roligt så för min del gör det inget och det är verkligen intressant att se hur man själv utvecklas och att jag ser mer och mer hur jag ska göra och framför allt vågar för det kan vara lite läskigt med skalpellen men ja den är bra som verktyg när man ska ta bort en liktorn eller förhårdnader. Så det ska bli spännande hur mycket man lärt sig och utvecklat sig efter dessa 6 veckor sen.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att väcka barn och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och var rädda om er kram kram


Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra 😊🌻
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma