Fredag kväll och jag är nöjd med det jag hann med idag.

Dagen gick fort och ja jag hann göra det jag tänkt mig och även börjat sortera lite i mina pärmar så nu är det lite mer ordning på alla papper, sen hittade jag några övningar som jag verkligen gillar och ja jag hade glömt hur avkopplande det är att göra några EFT knackningar (emotional freedom technique) Gick ju en kurs i det förra året och ja den hjälpte mig enormt mycket att bearbeta vissa saker från min barndom och jag vet ju att denna teknik kan hjälpa mig med väldigt mycket om jag bara avsätter tid till det.
Så ja det har jag bestämt mig för att göra nu och är jag stressad så kommer jag börja göra det lite oftare.

Även hunnit tvätta upp kläderna jag köpte till lilla E och ja hon var nöjd när hon gick igenom alla kläderna så det är skönt, för hon börjar komma i den åldern då man inte alltid vill ta på sig det som mamma tycker passar en. Men lite får jag handla och sen vill hon välja lite själv så ja det är en bra kompromiss, så vi får åka på en egen shoppingtur bara hon och jag sen i slutet på månaden. Och det ska bli spännande att se vad hon kommer välja där.

Nej nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till och kika lite på tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer