Fredag, helgen väntar runt hörnet och idag får det bli VAB.

​Godmorgon vaknade till en grå morgon och det märks att det börjar bli mörkare på kvällarna nu, men det gör inget får då har jag en ursäkt att tända lite ljus. Det gillar jag och gör mycket under dem här mörkare månaderna. 
Fredag och helgen väntar runt hörnet, men jag pysslar om min lilla E så hon kan bli frisk till nästa vecka. Får nog muta henne med mer glass och en film i dag så hon kan återhämta sina krafter lite. Det är inte lätt när dem små är sjuka, man känner sig så maktlös och skulle man kunna så skulle man ta deras mående själv så dem får vara pigga och krya.

Får se hur jag lägger upp dagen sen men allt hänger på hur pigg lilla E är. Kanske kan jag måla lite om jag får lust till det, var ett tag sen jag gjorde det och ja det är lite skön avkoppling när jag väl tar mig tid till det.
Eller pyssla om växterna lite medans E kikar på film. 
Skulle kanske få besök en stund av minsta barnbarnet med mamma medans bröderna är på förskolan dem skolats in på.
Sen får vi se om dem äldre barnen vill se någon film till kvällen. Men först kaffe så man piggnar till lite :) 

Myser ner mig i soffan med kaffekoppen och kikar lite på netflix medans jag väntar på att lilla E ska vakna.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

malinskaos
malinskaos,
Jobbigt e d sjuka barn. Åh den tiden kommer ju nu när alla skoloroch fritids drar igång igen. Bara att ställa in sig på de helt enkelt. 🤣😥 Hoppas ni får en mysig dag i allafall. ♥️
nouw.com/malinskaos
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är tråkigt men som du säger så är det ju den tiden och a det bästa av situationen ❤ Tack o du med får ha en bra dag 🙏❤😊
nouw.com/positiv5barnsmamma