Fredag den 13:e och Lucia.

Godmorgon äntligen fredag och det är den 13 idag, lucia kommer och lyser upp lite i mörkret. Barnen ska se luciatåg i skolan och ja jag får nog nöja mig med tvn men det gör inget det är fint det också.
Fredag och helgen väntar runt hörnet och ja det kommer bli en mysig helg och jag ska hinna med mycket.
Och ja jag vet inte vem som är mest spänd över helgen jag eller lilla E, då vi ska ta upp granen i morgon och hon ska dekorera den hihi
Är så spänd att se hur hon gör i år.

Har myst ner mig i soffan en stund och ska se lite på tv innan det är dags att väcka barnen och fixa lite frukost som vanligt och ja nästa vecka ska jag testa göra risgrynsgröt i slowcookern och det ska bli spännande. Ibland undrar jag varför jag inte använder den oftare.. Ja det får bli en sak till nästa år att laga mat mer i slowcookern.
Såg att "extreme couponing" är på tv och ja jag älskar den serien och tycker det är lite synd vi inte har samma system här i Sverige för det skulle göra att många fler kan köpa mat och även bli mätta.
Det finns så många som inte har mat för dagen och ja jag skulle absolut använda det systemet och sen skänka bort det mesta till dem som behöver det.

Myser ner mig och tittar på ett avsnitt till innan det är dags att väcka barnen.
Ha en härlig Lucia kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sitter framför TV och ser på Lucia kören
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Åh vad mysigt 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma