Fredag är här och en ledig helg väntar.

​Godmorgon njuter av lite kaffe innan det är dags att börja dagen lite smått. Föreläsning och skola står på mitt schema idag och sen hem och mysa med mina trollungar. Ska bli skönt att landa i soffan i kväll och bara njuta av kvällen och inse att det jag drömt om så länge håller på att hända och jag är så otroligt tacksam att jag fick en plats av 100 sökande och ja dem tog in 30 st och jag är en av dem.
Så spännande och jag ser verkligen fram emot detta och jag vet att man kan bygga på med fler utbildningar senare så det är jätteskönt och vi kommer även få lära oss det här med entreprenörskap och hur man driver ett eget företag så ja även om det inte är riktigt den planen direkt efter utbildningen så ja det kan ju vara bra att kunna ifall man vill starta eget lite längre fram. Som också är lite av en dröm.

Men det är framtiden och ja livet är ju inte riktigt där än även om det kan vara mysigt att drömma ibland. Idag ska vi få reda på lite vilka grupper vi ska ingå i och vilka dagar vi kommer vara här för föreläsningar och tentor och allt annat praktiskt vi ska delta i.
Så det är mycket att ha koll på och jag ska be sonen hjälpa mig kolla dator för den jag har är så stor att släpa på fram och tillbaka så jag vill ha en liten mindre skoldator och han pratade om att jag skulle kolla på en  chromebook för det använder dem i skolan och han tycker den är jättebra.... Lite komiskt att man ska behöva få hjälp av sina barn för en sån sak men ja tekniken är inte min starka sida haha men men så är det dem växer upp med tekniken och lär sig den redan som små så ja han brukar komma med bra råd och tips.

Snart dags att äta lite frukost innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram  

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vad ska man annars med barnen till 🤭🥰
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Haha ja det kan man ju undra 🥰🤭
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir en fin dag. Ha en trevlig dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack det hoppas jag med 😊 Du får också ha en trevlig dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma