Fotmassage och en massa tankar om framtiden.

Åh idag fick vi använda skalpell och det var riktigt roligt och lärorikt, ja vi fick testa på det då många som jobbar inom medicinsk fotvård använder den och tar bort förhårdnader och idag fick vi känna på hur det känns och som "fot" fick vi använda morötter. Det var väldigt intressant att se hur "lätt" det var att skära för djupt. Men även att använda den vid liktorn eller vårtor.
Sen kolla fotstatus och klippa naglar och ja fotmassage fick vi göra och det var riktigt roligt.
Jag tror dem gillade det för våran lärare erbjöd sig så vi masserade även henne.

Sen vart det en massa prat om vad vi vill bli "när vi blir stora" och hur vi tänker oss framtiden. Olika saker vi skulle vilja köpa och börja använda redan nu. Och ja det vart många och roliga diskussioner så det ska bli intressant att se vart vi alla kommer hamna sen. Men en fot ska jag beställa i alla fall har jag tänkt där alla benen är med så man kan klämma och känna lite när man pluggar och även kunna ha stå framme sen om man nu skulle vilja öppna eget någon gång i framtiden.
Men en liten portabel slip är nog det som står högst på min önskelista just nu och sen lite salvor och kanske nageltång, fotfil och även skalpell så man kan öva på morötter och potatis hemma.
Men ja jag har ju ett tag på mig att öva innan jag får utöva sånt själv helt. Och just nu så får tankarna snurra lite medans jag kikar på alla saker som grossisterna erbjuder.

Myser ner mig lite framför tvn en stund innan det är dags att stänga ner och krypa ner i sängen så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer