Fortsätter njut av denna helg.

Godmorgon ledig men ja jag vaknar tidigt ändå men jag njuter av min morgon och har dagens första kopp kaffe bredvid mig och jag älskar dessa mornar när jag får låta kroppen och knoppen vakna i sin egen takt och ja det borde vara lag på det haha undrar lite hur världen skulle se ut då? Idag fortsätter vi i samma anda som i går bara slappar och tar det lugnt, gör det som faller oss in under dagen.
Barnens lov vecka börjar ta slut och det är åter rutiner och skola i morgon för dem och ja jag tror dem längtar lite för sen är det ju jullovet som hägrar där framme.

Vi har hunnit med mycket denna helg även om den varit väldigt lugn, vi har kört iväg kläder till en ung tjej men även till en återvinningstunna där dem kommer göra nytta (hoppas jag i alla fall). Sen har vi varit iväg med all pant och ja varje gång vi gör det så bestämmer jag att ta den tidigare nästa gång hmm ja jag ska försöka göra det denna gång för det är inte roligt när man måste köra iväg så mycket som det var i går och det tar ju plats så ja där får jag bättra mig lite. Men det var skönt att få rensa ur garderoben lite och inser att jag har mer kläder än jag trott från början. Och ja det är ju bra för då kan jag använda det istället för att gå runt och gräma mig att jag inte köpte mer när vi var till Ullared.
Men jag är väldigt nöjd med denna helg och fick bli rejält ompysslad igår och det är ju inte vanligt så jag har njutit enormt mycket denna helg och kommer fortsätta idag och idag ska stora E få bli ompysslad och få fotmassage och naglarna klippta om det behövs även sonen om han är intresserad.

Tror jag myser ner mig i soffan en stund till medans jag väntar på att dem ska vakna.
Ha en härlig dag och njut av dagen kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det låter som en bra övergång för er mellan lov och vardagen.
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det får vi hoppas det är 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma