Fortsätter kurera mig och vilar och tittar på serier.

Godmorgon fått sova bra i natt utan att behöva vakna och springa på toa hela tiden så det går framåt. Det värsta med att man blir sjuk är att man blir så matt i kroppen efteråt så det tar några dagar innan man återfått sina krafter. Men jag tar en dag i taget och hoppas att resten av familjen får vara friska. För det är aldrig roligt när den där maginfluensan är på besök.

Så ja i dag blir det en upprepning av dagen, en massa vila och se serier. Sen har jag lejt bort matlagningen till lilla sonen idag. Så det ska bli spännande att se vad han tänker bjuda på. Har gjort så för resten av veckan så barnen ska laga mat varsin dag och ja tjejerna såg verkligen fram emot det och funderar vad dem ska bjuda på. Kanske skulle göra så lite oftare, låta dem ta över och planera maten och laga den.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund tills det är dags att väcka barnen så jag kan krypa ner i sängen igen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Krya på dig vännen @positiv5barnsmammakram
nouw.com/rydell013
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack vännen kram
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att det går åt rätt håll. Minns när barnen gick i skolan och hade hemkunskap dom fick alltid i läxa att göra en middag hemma.
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det får dem göra fortfarande 😊 men mina gillar att hålla på i köket både med bakning o matlagning så ibland får jag stå tillbaka o låta dem va kreativa även på det området ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma