Första dagen i april har verkligen visat sig från sin bästa sida.

Ja dagen har gått fort och vi har hunnit handla, grilla, hämtat paket och bara myst. Två av barnen vart "prankade" av sina lärare och de gick på deras aprilskämt så det var lite roligt men när lilla E försökte lura stora E gick det inte men sonen gick på det haha Ja lite roligt får de ha det denna första dag i april. Och vilket underbart väder den bjöd på strålande sol och ganska så varmt var det, så jag och lilla E spelade musik och hade ena rutan lite nere när vi åkte iväg för att inhandla lite presenter till kalaset hon ska på så småningom. Och det var så mysigt på förmiddagen att sitta och lyssna på fåglarna som sjöng så vackert här utanför.

Ja dagen har verkligen visat sig från sin bästa sida idag och jag har verkligen njutit av min lediga dag och även fått ett fint stort påskägg som jag ska bjuda familjen på. Även hunnit få undan lite skrivjobb så det var skönt och att få börja en ny månad med lite sånt är ju aldrig helt fel. Tror barnen gillar sin ledighet nu och sonen har varit och kollat lite jobb så det ska bli intressant att se hur det kommer bli för honom och om det kan leda till något för honom att göra i sommar sen.

Nej nu ska jag och lilla E mysa ner oss i soffan lite och kika på en film innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så vi orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja visst var det 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma