Förstå att du äger ingenting, allt som omger dig är tillfälligt.

Understand that you own nothing, everything that surrounds you is temporary, only the love in your heart will last forever.

Förstå att du äger ingenting, allt som omger dig är tillfälligt, bara kärleken i ditt hjärta kommer att vara evigt.

Ja det materiella försvinner och går ibland sönder eller förmultnar av ålder men den kärleken du känner i ditt hjärta kommer alltid leva vidare även efter att personen gått bort.
Ibland tror jag vi omger oss med materiella saker istället för människor för det är lättare. En människa ger oss känslor och ja det kan saker också göra men inte på samma sätt som en människa.
Du kan älska en person men även hata den. Men en person kastar vi inte bort som vi gör med saker vi tröttnat på.

Vi äger ingenting utan vi får förvalta och låna sakerna vi köper. För även om vi tror det är saker vi behöver och ja många gånger vill vi ha dem men dem kommer vi inte kunna ta med oss den dagen vi dör. Men den kärlek vi känner för andra människor kan vi alltid ta med oss för den finns i vårat hjärta och så länge det slår så kommer den kärleken finnas kvar.

Så även om det är roligt att shoppa materiella saker se till så dem du älskar vet om det och att du alltid vårdar dem du älskar och den viktigaste personen får du inte glömma, DIG SJÄLV.
Älska dig själv som den viktigaste personen i ditt liv. För när du mår bra så vill du att andra du älskar ska må bra.
Och kärleken i ditt hjärta kommer vara för evigt.

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,