Försök alltid att lämna människor bättre än du hittade dem.

Always try to leave people better than you found them.
Hug the hurt.
Kiss the broken.
Befriend the lost.
Love the lonely.

Försök alltid att lämna människor bättre än du hittade dem.
Krama det skadade.
Kyss den trasiga.
Bli vän med de förlorade.
Älska de ensamma.

Ja när du lämnar någon se till att de är i bättre skick än när du hittade dem. För mig innebär det att jag ska visa mig från min bästa sida och vara den där vänliga och snälla personen som ser de! Verkligen SER, för många gånger tittar vi men vi ser inte personen för ofta har de en mask framför sig som kan vara svår att se igenom. MEN när vi gjort det och ser personen så kommer den våga ta av sig masken fler gånger inför dig.

Och då har du lämnat någon i bättre skick än du fann dem.
Att möta någon som är skadad och ge dem en kram kan räcka för att de ska känna sig sedda.
Ge en trasig person en kyss eller bara lyssna är att se någon. Och nej man behöver inte gå runt på stan och kyssa främlingar men när man möter någon en puss på kinden (jo jag vet avstånd och i dessa dagar kan en slängpuss också göra att någon känner sig sedd). Och att ha någon som lyssnar är massor värt när man känner sig trasig.
De som är förlorade bli vän med de, för vänner kan man aldrig få för många av och att ha en vän är skönt att ha att hålla i när det stormar ibland.
Älska de som är ensamma för de är väldigt starka som kämpar på dag in och dag ut och aldrig ber om hjälp. De är enormt starka och även för de kan det vara skönt att bli sedd och att inse att de behöver inte kämpa själva det finns människor runt de som kan och ibland även vill hjälpa de.

Så lämna alltid en människa i bättre skick än du fann de i, för du vet aldrig vad de gått igenom innan du mötte de.

Gillar

Kommentarer