Försena din glädje så försvinner den. Skjut upp ett problem så kommer det att växa.

Delay your joy and it will fade.
Postpone a problem and it will grow.

Försena din glädje så försvinner den.
Skjut upp ett problem så kommer det att växa.

När du väljer att skjuta upp din glädje till ett senare tillfälle eller ett tillfälle då det passar bättre så kommer den glädjen försvinna. För det perfekta tillfället eller ett bättre tillfälle kommer aldrig. Så vänta inte utan känn glädjen här och nu när den kommer.

När vi skjuter på ett problem så är det exakt det vi fokuserar på, problemet, och då är det exakt det som kommer växa så det lilla problemet kommer växa till något stort.

Och ja det är ju så att det vi fokuserar på är det som vi kommer se mer av. Och när vi väljer att ta ett problem och skjuta det på framtiden så innebär det att det försvinner inte utan vi är medvetna om att det är något vi måste ta hand om längre fram i vår framtid och vi kommer inte kunna släppa det utan bara se det problemet, istället för att låta lösningen komma till oss och bara göra det som vi gillar och tycker är roligt.

För oftast när vi släpper något så kommer en lösning och det är när vi fokuserar på problemet som vi inte kommer se något annat även om lösningen finns mitt framför näsan på dig.

Gillar

Kommentarer