Förlåtelse är inte en tillfällig handling. Det är en permanent attityd.

Forgiveness is not an accasional act.
It is a permanent attitude.

Förlåtelse är inte en tillfällig handling.
Det är en permanent attityd.

Nej att inse att man gjort något fel och be om ursäkt för det och rätta till det man gjort som var fel, nej jag vet att man kan inte göra saker man sagt eller gjort ogjorda men man kan ändå göra om och göra rätt.
För när du ber om ursäkt för ditt beteende och sen förändrar det så visar det både dig och de runt dig att du är villig att förändra det som inte var bra med dig eller ditt beteende. Och samtidigt så säger du till den du ber om ursäkt till att den är värd något bättre.

Men om du ber om ursäkt och ändå fortsätter på ditt sätt så har du inte brytt dig och du kommer inte förändra dig för antagligen bad du om ursäkt för att någon påpekade att du behandlade eller sa något illa som sårade någon.
Då är det bara tomma ord.

Så ska du be om ursäkt så gör det från hjärtat och mena verkligen det du säger. Då är en ursäkt inte en tillfällig handling utan den är uppriktigt menad och då är det en attityd du har som är bestående. För att be om ursäkt och verkligen mena det är något inte alla kan göra för många anser inte att de gjort fel utan att du var bara ärlig... Men att vara ärlig och elak är inte riktigt samma sak.

Så när någon ber dig om ursäkt och den gör det från hjärtat och verkligen menar det så vet du att det är inte en tillfällig handling för personen insåg att den gjorde/sa något fel och vill rätta till det. Den handlingen är en permanent attityd och kommer bestå för personen kommer verkligen visa att den inte menade det den bad om ursäkt för.

Gillar

Kommentarer