Förhandling pågår och ja det verkar bli tufft...

Haft en mysig dag och det kändes att det var mycket i går för idag har det varit segt, men ja jag har njutit av dagen och hunnit tvätta det som behövdes. Eller ja det som var i tvättkorgen i alla fall. Och slowcookern fixade middagen i dag så det var skönt.
Har hunnit kika lite på materialet från sista delen i kursen och även hunnit göra en del så ja det känns skönt.
Har även fått iväg ansökan till CSN så ja nu känns det lite mer verkligt, men ja jag vet ju inte om jag kommer in än så det känns lite våghalsigt att göra det men ja jag tror på detta.

Lilltjejen och jag har spelat lite kort och ja idag förlorade hon båda gångerna men hon är grym och snart kommer jag inte ha en chans hihi Men hon växer så fort. Hon vill gärna gå själv till skolan men jag tycker inte hon ska det då det är två trafikerade vägar hon ska passera innan hon är i skolan. Och ja vissa av hennes kompisar går själva men dem har kanske bara en trafikerad väg att passera så nja jag är lite larvig där men ja vi får se när det blir. Vi förhandlar än så länge och ja hon är en tuff förhandlare. Och vi får se hur det kommer sluta, för får hon som hon vill så kommer jag inte ens får gå utanför dörren.... haha

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer