Föreläsningen Hjärnstark.

WOW vilken föreläsning, jag gillar när man blandar fakta med en stor dos humor. Tiden flög i väg och jo det vart mycket som jag fick lära mig även om jag visste en del innan så var det riktigt roligt att få se forskningsresultaten. Får ni en chans att se föreläsningen "Hjärnstark" med Anders Hansen så ta den, jag lovar ni kommer inte bli besvikna.
Vi vart bjudna av vår arbetsgivare att gå så jag tog tillfället i akt och gick och jag ångrar inget så nu ska vi fråga chefen om vi kan få köpa in boken. Annars kommer jag köpa den själv.

Imorgon blir det lite lugnare och jag får tid att reflektera över föreläsningen och även hinna mysa lite med mina troll. Vem vet om mitt paket med hobbysaker hinner komma i morgon, kan ju hoppas i alla fall. Sen ska jag och skrutt iväg och göra en sak som hon pratat mycket om. Ska bli intressant att se resultatet.

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att sova.
Sov så gott sen när det bli Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst var föreläsningen bra. Jag var och lyssnade på honom i höstasnouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag gillade den 😊nouw.com/positiv5barnsmamma
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Hade själv velat gå på föreläsning. Jag har hört talas om så många bra, men vill inte gå själv. Så bra att den var bra👏👍🏻nouw.com/maddesdagbok_foton
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det finns många bra 😀 nouw.com/positiv5barnsmamma
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Mmh precis. Jag hade velat gå på Tomas Eriksson och många flera. Har 2st böcker med honom. Mycket intressanta👏🙂😊nouw.com/maddesdagbok_foton
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229