Föreläsning, lunchdejt och fotmassage.

Föreläsningen var bra och jag tror min ena lärare kommer gå i taket för denna föreläsare förespråkade att vi skulle använda det större bladet jag hade senast som läraren ansåg jag skulle byta och ta den mindre istället. Så ja det var en bra och lite rolig föreläsning och vi fick lite tips på vad vi skulle tänka på om vi ville bli återförsäljare till en viss sorts produkt som vi fått in på skolan som tydligen ska vara superbra. Så ja det vart en hel del frågor och funderingar men det var superroligt.

Fick även till en lunchdejt med en go vän som jag inte träffat på superlänge. Superkul och en härlig promenad fick avsluta den lunchen och ja även om det var länge sen vi sågs så ska vi försöka se till så det inte går så lång tid emellan igen.
Sen ikväll ville tjejerna ha fotmassage och ja dem gjorde det på varandra och sen fick även jag lite så både de och jag var supernöjda. Och det är något jag skulle vilja göra lite mer av och det får bli ett projekt längre fram när examensarbetet är klart.

Men nu ska jag nog byta ut soffan snart mot sängen och läsa lite innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Så härligt det låter med fotmassage

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det är det verkligen 🥰

nouw.com/positiv5barnsmamma