Förändring är svårt till en början, kaotisk i mitten och underbart i slutet!

Förändring är svårt till en början, kaotisk i mitten och underbart i slutet!

Ja en förändring behöver inte vara något dåligt, det kan vara lika jobbigt som dem bra men oftast så vet man när man går igenom en förändring att även om det är jobbigt just NU så kommer det bli bättre och det är underbart när det är klart.

Som en flytt, ja den är en förändring sen om det är till det bättre eller det sämre kan nog variera, men det är ändå en förändring.
Som kan vara svår i början då man ska hitta något nytt och nej långt i från allt passar, det kan vara för dyrt, för litet eller ligga på helt fel ställe. Som sagt det är lite svårt i början och när man väl bestämt sig och börjar packa så kan det lätt bli kaotiskt där mitt i då allt ska packas ner och man ska fundera på vad man ska behålla och vad man ska slänga.

MEN sen när allt är klart och man fått lämna allt som har med den gamla bostaden och fått ordning i den nya så som man vill ha det ja då kommer det där underbara slutet som vi alla vill ha och som vi längtar efter når vi vill göra en förändring.

Och detta gäller inte bara flytt utan en massa saker i livet.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Stämmer så bra. Trodde aldrig jag skulle komma igenom min skilsmässa för några år sen. Men nu är livet underbart med ny man och barn 🙏🏼
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är nog efter en händelse vi inser hur starka vi var när vi var mitt uppe i det ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,