Förändring är oundviklig. Tillväxt är avsiktlig.

Change is inevitable.
Growth is intentional.

Förändring är oundviklig.
Tillväxt är avsiktlig.

Ja att förändras innebär inte alltid att det är något dåligt. Det kan leda till något riktigt bra.
Och ibland är förändringar oundvikliga.

Tillväxt kan göra fruktansvärt ont ibland men vara väldigt nyttigt och bra för många. Att ha något på tillväxt kan variera beroende på vem det gäller och vad som är på tillväxt. Och ibland är det avsiktlig tillväxt.

När vi skapar våra liv så sår vi en del frön som kan skapa en förändring som är oundviklig och då är våran avsikt att få en tillväxt.
Vi kan ta som exempel när ett barn flyttar hemifrån, det är en förändring som är oundvikligt för både barnet och föräldrarna.
Men det som sker är en tillväxt i barnets liv som föräldern skapade avsiktligt den dagen barnen föddes för det är ju inte meningen att man vill ha ett barn boende hos sig (även om man skulle vilja skjuta upp den dagen de ska flytta hemifrån ibland) utan man vill hjälpa dem skapa det liv de drömmer om genom att ge dem de bästa förutsättningarna som man kan ge sina barn när de växer upp. Så dem kan klara sig själva sen när dem står där redo att "flyga ur sina bon" och stå på egna ben.

På samma sak är det när man vill göra en förändring i sin ekonomi och kanske spara till något då är den förändringen oundviklig och tillväxte när ju pengarna som växer så man kan köpa det man vill eller ha som en extra buffert ifall man vill det.
Så ja även om en förändring är oundviklig så skapas den för man vill ha en tillväxt som man skapar avsiktligt.


Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Älskar när du delar citat
nouw.com/psykiskohalsablogg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,