För att göra en skillnad i någons liv behöver du inte vara lysande, rik, vacker eller perfekt.

To make a difference in someone's life, you don't have to be brilliant, rich, beautiful or perfect. You just have to care.

För att göra en skillnad i någons liv behöver du inte vara lysande, rik, vacker eller perfekt. Du måste bara bry dig.

Nej du behöver inte vara lysande, rik, vacker eller perfekt för att göra en skillnad i någons liv det räcker med att du visar du bryr dig för att det ska bli en skillnad i någons liv.
För den som bryr sig om dig kommer se dig, lyssna på dig och även ge dig skydd om det stormar.

Så vill du göra skillnad i någons liv så räcker det med att du bryr dig. För det spelar ingen roll hur lysande, rik, vacker eller perfekt du är om du inte bryr dig så kommer du inte göra någon skillnad i någons liv som har betydelse.
Visst du kan köpa massor med saker om du är rik som kan underlätta för någon och ja du kan göra skillnad för någon då MEN det kommer inte ha någon betydelse om du inte bryr dig.

För bryr du dig inte så kommer det inte spela någon roll vad du köper för att underlätta för någon för du har inte lyssnat vad behovet verkligen kan vara utan bara gissat dig till vad personen behöver. Men när du bryr dig så lyssnar du vad den behöver och du finns även där och stöttar när det behövs. Då gör du en skillnad i någons liv.

Gillar

Kommentarer