Fjärde advent.

Godmorgon ja då sitter man här en tidig morgon men ja jag var trött i går kväll så jag somnade fort. Idag ska jag fortsätta göra julgodis och se om jag kan få dem två sista jag gjorde i går kväll att stelna till så jag kan skära dem och sen paketera dem. Men ja dem kanske behöver lite längre tid på sig. Knäcken vart bra och jag köpte en sån där tratt som jag ville testa och det var nog den bästa saken jag köpt på länge för det var så enkelt att använda och inget kladd eller något så idag blir det två satser till och sen får vi se om jag kan ha lite krossade karameller på någon sats.... Ja vi får se vad vi ska hitta på.

Ska även slå in dem sista paketen med barnen och det har blivit några fler under granen så det är roligt och jag tror barnen kommer bli nöjda. Jag vet att jag kommer bli nöjd i alla fall. Ska även ha en dejt med tvättstugan i dag och ja jag tror det kan behövas då barnen städade sina rum och ja det har en tendens att dyka upp lite smutskläder då.... Undrar varför hihi

Nej ska nog mysa ner mig i soffan en stund till innan jag börjar med dagen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag somnade också tidigt på grund att jag vaknade tidigt igår. Samma sak idag. Så mysig med bakning. Ha en fin
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det blir lätt den cirkeln när man somnar tidigt eftersom man vaknar tidigt 😊 Ja det ska bli mysigt o jag tror jag kommer få hjälp av barnen då dem gärna vill provsmaka 😋 Tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
God morgon sköna morgonstund
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Bettan ja en underbar morgonstund 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma