Firat morsdag med grillning och lite god tårta.

Äntligen är vi klara med lägenheten, så skönt och nu kan jag koncentrera mig på allt i huset i stället. Det var en skön känsla att få låsa dörren för sista gången och sen gå därifrån. Hemma igen så drog vi igång grillen och det var riktigt gott med grillat och potatissallad. Sen hade jag köpt en mandeltårta som vi njöt av till efterrätt. Min minsta hade ritat fina teckningar när jag kom hem och sonen hade skickat på snapchat såg jag så jag vart så glad. Dem andra sa också grattis och jag är bara så otroligt tacksam över att jag fick äran att vara mamma till mina fem härliga mirakler.

Har även jobbat lite så nu är jag ledig några dagar igen och i morgon har jag bara en sak att göra och sen får jag njuta massor av dagen. Och det tror jag att jag behöver hihi Konstaterade att det är inte långt kvar tills det är semester och då blir jag lååång ledig och det ser jag verkligen fram emot. Men det är lite inplanerat innan dess.

Men jag avslutar denna vecka och månad (ja jösses en hel månad har gått redan) med soffhäng innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer