Firat att jag jobbat sista dagen innan semestern.

Ja idag efter jobbet så åkte jag och köpte en mandeltårta och sen firade vi att jag gjort min sista dag innan semestern och det var ingen som klagade så jag tror det var ett bra val och ja gott var det också.
Har verkligen börjat bra, med att njuta av god mat och sen lite serier på tv medans jag slappat i soffan och semestern har inte ens börjat hihi men det var ett skönt sätt att avsluta jobbarhelgen och denna vecka på. Nu ser jag fram emot nästa vecka då vi har några saker inplanerade och sen bara en massa tid för göra det vi känner för.

Denna vecka har jag njutit av en massa ledighet men även studier och en tenta som avklarades och en jobbarhelg men hunnit även att njuta av en härlig midsommarafton med familjen. God mat och bara ta dagen som den kom var precis det jag behövde.
Så jag hoppas min semester kommer bli lika lugn och härlig som det varit denna vecka.
En ny vecka väntar runt hörnet och jag ser fram emot den med spänning och ja många böcker kommer det bli både lyssnade på och lästa nu under min semester.

Men först myser jag ner mig i soffan en stund och kikar klart på avsnittet jag tittar på innan det är det dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Ha en fantastisk semester ❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack så mycket ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma