Filmmys och lite diskussioner med tjejerna.

Idag har det varit en dag fullt med tankar och ja många saker har jag fått mig en tankeställare på och jag tror det kan leda till något bra men nja det har varit en del tuffa insikter men väldigt lärorika.
Vi har haft filmmys och sen hade jag tänkt göra kassler och kokt potatis men nja den där rackarns potatisen ville tydligen inte då den blivit dålig så ja det vart en pasta och kasslersallad i stället till barnens glädje och jag fick en utan pasta och stora E en utan kassler så alla vart nöjda och stora E tog något annat till sin pastasallad.

Haft lite samtal med stora E och hennes framtid och ja det är nog inte lätt för henne att komma in i tonåren med allt vad det innebär samtidigt som vi får en diagnos på henne. Och ja det vart en del prat om skolan och hur hon skulle vilja ha det men samtidigt vad hon inte vill ha och jag ska försöka få dem att förstå att det dem tycker är det bästa för henne kanske inte är det som kommer fungera men ja som anhörig så är det fruktansvärt frustrerande att se hur samhället kört över henne och hennes bästa för att dem inte kan bemöta henne på rätt sätt även fast jag stått och påtalat vad hon behöver och vad hon vill. Men nej då ska det visas makt och vem som bestämmer..... det är så fel! Men jag hoppas det kommer bli bra med nya skolan och dem nya lärarna annars vet jag inte vad jag ska göra....

Nu tänker jag koppla av och njuta av kvällen en stund framför tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,