Filmmys med barnen.

Ja dagen vart inte riktigt som jag tänkt mig men jag fick mysa ner mig i soffan med barnen och kika på "Jumanji the next level" och det vart ju inte helt fel det heller. Fick snällt vara hemma då jag har lite "kli" i halsen som jag personligen misstänker är min allergi och medicin som orsakar det. Men då det är många som ligger med halsont och feber så fick jag snällt hålla mig hemma och kurera mig lite.
Men tiden får utvisa om jag har rätt eller inte.

Försökt lyssna på den sista föreläsningen men hade svårt att koncentrera mig så jag ska försöka ta den i morgon istället.
Och även göra lite av övningarna i boken och se om jag kan få till det där med kritisk volym och även täckningsbidrag.... Det låter ju så enkelt när föreläsaren pratar men sen när han vill vi ska räkna ut det själva så blir det rörigt haha och nej jag var inte den enda som tyckte det. Men någon gång ska det nog sitta och vad allt heter, men inte idag.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer