Filmmys får avsluta denna härliga dag.

Jösses vilken dag, snö och minusgrader för att sen övergå till plusgrader och strålande sol med blåst till och från som var en aning kall. Men ja jag har jobbat lite extra några timmar i dag så jag har haft det varmt och skönt inne och en strålande sol som värmde när jag åkte hem. Efter lite handling och hämta sonen så landade vi hemma och bara myste och pratade lite innan det var dags att äta lite och sen ja jag vart mätt och belåten och landade i soffan.

Men ja jag fick njuta själv här för de tog lite godis och gick iväg sen hihi ja ena dottern har blivit med hamstrar så de lockar en del så båda sitter nog där och myser lite med de. Ja jag har kikat lite jag med men håller mig lite på avstånd så jag inte får känning av allergin men än så länge går det bra. Och kanske kan jag vara i närheten snart så jag med får klappa lite och gosa lite. Imorgon ska vi kika om vi hittar någon bur i källaren eller om den försvann vid flytten. Men det märker vi då.

Nu tänker jag mysa ner mig och se om tjejerna vill komma och se film med mig innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer