Filmkväll får avsluta denna vecka.

En liten promenad hann jag med innan regnet kom men en härlig stund med barn och barnbarn fick jag och tvätten ja den är färdig och ska bara vikas och läggas in i rätt skåp och lådor, men det gör jag i morgon.
Pyssla om alla växter och även småtrollen har fått lite ompyssling och filmkväll fick det bli i dag och även spel på bingolotto. Och ja i dag fick vi äntligen en vinst så det är vi glada för.
Kikade på "Helens små mirakler" först och nu "Men in black 3". Den första är en riktigt bra film där i alla fall jag alltid gråter i slutet, och sen älskar jag dessa Men in black filmerna och ser fram den nya som snart har biopremiär.

Söndag och jag reflekterar över veckan som varit och ja den började ju med en sjuk tjej och sen skolavslutning som vart helt underbar. Och ja nationaldagen firades och jag är otroligt tacksam att jag bor här i Sverige där vi har så otroligt mycket fin natur.
Lite jobb och även en ledig pingsthelg då jag hunnit med lite promenader och en massa mys. Och imorgon är det en ny vecka som kommer innehålla en del jobb men även sonens avslutning och sen en massa mys med mina troll.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och se klart filmen innan det är dags att sova så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229