Fick se årets sommarlovsprogram.

Dagen gick fort undan och ja det vart en riktigt härlig dag även idag och en massa goa skratt och trevliga samtal har det blivit och man får höra en hel del när man jobbar så här och ja ibland är det roliga saker och ibland mindre roliga men ändå så lyssnar man och det är viktigt att den som pratar känner att någon lyssnar och ja det gör jag när jag jobbar och sen släpper jag det på en gång, man måste göra så för annars orkar man inte ta in allt. Och det är ju så roligt och jag älskar verkligen när andra berättar sina historier.

Efter vi landat hemma så fick det bli lite matlagning och sen mysa lite med lilla E i soffan och kika lite på sommarlovsprogrammet och ja det verkar vara som de andra åren och hon har verkligen gillat det de andra åren så det kommer nog bli en hit även detta år. Så jag misstänker vi kommer se fler avsnitt tillsammans men det gör inget för jag gillar att göra saker tillsammans med barnen.
Idag fick jag använda min nya tunika på jobbet och ja det kommer beställas fler för den modellen var riktigt skön och även fler byxor ska jag beställa tänkte jag, men det får jag ta efter sommaren.

Nu myser jag ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer