Fick lite sovmorgon idag.

Godmorgon njuter som vanligt av mitt morgonkaffe och fåglarnas kvitter och bara är. En så härlig känsla det är att bara få sitta och njuta av stunden som är här och nu. Försöker göra det minst en gång per dag bara för att jag kan och vill.
Ser ut som solen kommer visa sig och det är väl härligt för då kanske vi kan vara ute en stund och jag kanske kan plantera lite nya frön som ska bli lite blommor senare. Ja lite lek och bus kommer det också bli då lilla barnbarnet ska vara med.

Sen blir det att förbereda lite för veckan som kommer och det blir en vecka då alla barnen är i skolan och bara sonen har distans två dagar som vanligt men dottern är i skolan hela denna vecka och ja det ser hon fram emot lite då hon börjar tycka det är väldigt tråkigt med distansstudier. Men jag tycker ändå hon är duktig även om det känns lite jobbigt att göra det som ska göras när det finns roligare saker att göra. Men ja detta är en tid som inte är vanlig och vi kommer nog se effekterna av det senare för det finns redan nu tendenser att en del inte klarar detta med distansstudier även om en hel del har klarat det. Men det är svårt att göra det som behövs när läraren inte är här utan bara på en skärm. Men återigen så är jag imponerad över lärarna och deras uppfinningsrikedom när det gäller att få ungdomarna motiverade att lära sig även om det inte är som det brukar vara.

Fortsätter mysa ner mig en liten stund till medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan göra lite gofrukost innan vi börjar dagen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är glad att du kunde sova mer. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack ja det är jag med. Tackar och jag hoppas du med får en fin dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma