Fick lite sovmorgon :)

​Ja plötsligt händer det liksom hihi Godmorgon på er. Ja idag vaknade jag strax innan 8 och vart förvåna själv. Brukar inte kunna somna om och sova så länge, vaknade 4,30 första gången. Men det var riktigt skönt och nu väntar vi på att sonen ska vakna så vi kan få göra lite mysfrukost och sen dra iväg och handla lite presenter. Vi har ju en liten tjej vi ska fira i morgon och jag vet inte vem som ser mest fram emot det, hon eller vi. Det är alltid roligt att handla presenter och hon kommer bli glad oavsett vad vi köper.

Tiden går så fort, jag tycker inte det är länge sen hon var en liten baby. Nu är hon en liten tjej som blivit lång haha undrar ibland vart dem där långa benen ska ta henne i framtiden. Hon får mig att stanna till och njuta av stunden och inse att livet är det som sker här och nu. En klok liten tjej. Och vi ska fira henne imorgon då alla är lediga och hon kommer verkligen bli överraskad och väldigt glad.
Hennes syster har köpt spel och en enhet så jag kommer nog bli galen sen haha ska köpa till lite saker till det spelet och fler spel sen så ja hon kommer nog gilla det och även vi andra kommer ha nytta av den presenten. Sen får vi se om jag kan hitta något litet bord till presenten jag köpt. Ska bli roligt att se hennes min när hon öppnar alla paketen.

Men nu ska jag nog börja ordna med frukosten så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer