Fick lite hjälp att baka idag.

Ja idag fick vi verkligen vara kreativa och vi har verkligen haft roligt och det var gott alltihop. Båda tjejerna har hjälp till med att både baka och provsmaka allt som vi gjort idag och jag vet inte hur de tyckte men jag har i alla fall haft roligt och kommer njuta i flera dagar framåt av lite gott fikabröd när vi får för oss att fika. Vet att de ville fortsätta men då margarinet tog slut så får vi se om de har lust att göra mer i morgon då jag hunnit till affären igen och handlat hem det som tog slut idag.

Vi har pratat lite om framtiden och bestämt att till jul ska vi alla vara lediga samtidigt och baka mer tillsammans och ja jag protesterar inte för de är duktiga och de tycker det är roligt så vi kommer nog försöka se till så det blir oftare vi får lust att baka. Och det finns så mycket man kan baka och jag vet att stora E gillar att testa nya saker så ja det kommer hon få göra längre fram i sommar sen.

Men nu är jag nöjd och myser ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer