Fick en helt underbar dag.

Ja morgonens överraskning till familjen med räkmackor (äggmackor för dem som inte gillar räckor) vart lyckad och väldigt uppskattad och det är alltid roligt att kunna överraska barnen. Det blir inte så ofta då jag oftast är en av dem som somnar först i detta hemmet hihi
Handla lite gottis till kvällen och ett besök hos äldsta dottern hann vi med också innan vi började baka pepparkakor så nu börjar det lukta lite juligt och det var riktigt gott. Minsta och äldsta bakade vanliga pepparkakor medans jag gjorde glutenfria så nu har även jag lite pepparkakor att njuta av fram till jul.

Vi avslutade dagen med film och såg den nya MIB International och ja jag gillade den, inte lika bra som dem med Will Smitt, MEN den var helt ok. Sen fick det bli lite serier och jag ska fortsätta se några fler avsnitt ur någon serie innan det är dags att sova.
Dagen har gått i ett och det var skönt att landa lite i soffan när vi såg film. Men jag är nöjd med allt vi hann göra idag och imorgon blir det en lugn hemmadag tror jag och bara slappa lite.... Eller ja en dejt med tvättstugan har jag med inget mer inplanerat så det är skönt.

Myser ner mig och fortsätter kolla serier innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Em roktigt underbar dag! VI tittade på film vi också. Gillade MIB International men som du säger det var inte lika bra som med Will 😊
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det vart det verkligen 😍 Härligt, låter som du också fick en härlig dag 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma