Fick bli lite filmmys med en trött tjej.

Efter lite handling så fick jag en mysig stund med en liten tjej som var lite trött, så filmmys i soffan fick det bli. Och sen bara njuta av dagen och ja äta lite glass. Sen gjorde jag våfflor till middag med vaniljvisp, glass och sylt som de åt av med god aptit. Jag fixade lite amerikanska pannkakor till mig som var glutenfria så ja vi var alla nöjda och glada. Planerade lite med sonen om påsken och ska prata lite med dottern också och se vad vi ska hitta på.

Känns lite skönt att vi börjar närma oss våren och värmen och i helgen ändrar vi klockorna så det blir härligt, och även om det är jobbigt att ställa om kroppen så är det ändå skönt med ljusare kvällar och mornar. Och varmare väder får vi hoppas på snart för denna blåst som kyler ner är inget vidare men jag ska inte klaga jag har mest varit inne så jag får njuta av att se hur det blåser ute och värmen som är inne.

Myser ner mig och mediterar lite innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Verkligen bra text på bilden!! Så mysig dag du verkar ha haft! Vill med börja meditera, men vet knappt hur jag ska komma igång och finna ro... Har du något tips? Kram!

nouw.com/angelicaelversson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Jag började med att lyssna på lugn musik via youtube eller spotify och la mig alltid eftersom jag alltid somnade i början (och det är ok det också) men sen lärde jag mig andningen och då var det lättare att göra en vägledd meditation (finns massor på youtube) och välj en som du gillar med lite lugnare musik och koncentrera dig på din andning så kommer du lyckas. Men det tog lång tid för mig att stilla tankarna för oftast kom de när jag skulle sätta mig och meditera men med övning så lyckas man 😊 Lycka till! Kram

nouw.com/positiv5barnsmamma