Familjen handlar inte om blod.

Family is not about blood.
It's about who is willing to hold your hand when you need it the most.

Familjen handlar inte om blod.
Det handlar om vem som är villig att hålla i handen när du behöver det mest.

Ja en familj kan bestå av vem du vill och nej det behöver inte vara för att vi har blodsband utan det kan vara dem du håller av och som du vet kommer finnas kvar när du behöver det. En familj skadar inte varandra eller sårar varandra.
Och en klok person sa en gång till mig att bara för att man växt upp tillsammans eller att någon födde dig innebär inte att man är en familj och man behöver inte ens tycka om dem eller ens umgås med de om man inte vill.
Man ska aldrig känna sig tvingad att umgås med någon som behandlar en illa.

Så familj kan bestå av vilka du vill och ja många gånger så vill man ju ha en familj runt sig och umgås med dem men framför allt så vill man ha deras stöd när man går igenom något svårt eller tufft. Och jag har nog den mest underbara familj man kan tänka sig (om jag får säga det själv och nja jag är ju inte opartisk här men jag tror alla anser deras familj är den bästa).

En familj kan vara en vän, en partner, en make/fru eller barn, oavsett vem det är så vet du att dem kommer även finnas kvar när du möter något där du kanske kan behöva en hand att hålla i.

Gillar

Kommentarer