Eurovision och en massa mys.

​Ja dagen har varit lång men det har varit skönt, vi tog en promenad och lilltjejen fick leka lite i lekparken och sen handla lite lördagsgottis. Så jag tror hon är nöjd med dagen och ja hon fick spela lite spel hemma hos storasyster.
Därefter hem och laga middag och ja äldsta dottern och barn följde med och åt lite och myste lite och ja det märks på minsta barnbarnet hur fort dessa två månader gått sen hon föddes. Hon har växt massor och skrattar och är mer med när man pratar med henne. Men idag var jag nog inte så populär då hon kräktes på mig två gånger haha men ja det är ju tur det går att tvätta både sig själv och kläderna.

Gick förbi några syrenbuskar på vägen hem och ja vi plockade med oss några kvistar som står och doftar underbart här hemma nu och jag är så glad över att jag valde att prova en ny nässpray för pollen och ja jag känner doft och är inte så snorig så jag är superglad för den funkar riktigt bra för mig. Så den ska jag se till att jag har hemma nästa år också. 
Jag och tjejerna skulle kolla på Eurovision ikväll men ja den ena var lite trött så hon somnade men vi andra kikar. Och ja det finns en del som jag gillar men även några som jag inte gillar :) Så det ska bli intressant att se vem som vinner. 
Håller tummarna för John Lundvik och Sverige men ja vi får se för det fanns några som var nästan lika bra som våran låt.

Myser ner mig i soffan och fortsätter kika på tv tills jag inte orkar mer.
Sov så gott sen när det blir Natti natti 

Gillar

Kommentarer