Ett hus uppdelat mot sig själv kan inte stå.

A house divided against itself can't stand.

Ett hus uppdelat mot sig själv kan inte stå.

Ja om huset är emot sig själv så kommer det inte stå stadigt så länge och så är det med oss människor också.
Om vi är emot oss själva så kommer vi vackla och det är inte bra för när vi vacklar så är det svårt att ha en bra balans och måendet kommer märkas.

Och hur ofta frågar vi och verkligen lyssnar på svaret hur någon mår? Jag vet vi frågar men ärligt hur ofta vill vi vet svaret? Många gånger frågar vi en sån sak för att bryta isen och börja prata men när någon verkligen berättar hur de mår, lyssnar vi då?
Ja ärligt jag kan nog ibland inte lyssna beroende på vem som jag pratar med och jag vet att det är så med många.

Men man ser oftast när någon inte mår bra och ja när kroppen vacklar så syns det för det går inte att dölja, och att då lyssna när man frågar kan verkligen vara guld värd för den som pratar. Jag vet när jag gick in i den berömda väggen så vacklade kroppen rejält och jag vet att det var bara några få som verkligen lyssnade men sen fanns det många som inte brydde sig utan de såg ju hur det var men ville ändå inte riktigt veta hur det verkligen var med mig.
Så ja man lärde sig snart nog att det spelade ingen roll vad man sa för en del hörde ändå inte vad man sa.

Och det är ok att man mår dåligt ibland men att veta att det finns hjälp att få om man känner det vacklar ordentligt och jag vet att jag fick en kanonbra kurator att prata med när jag gick in i väggen och när man får tag i någon bra så är det verkligen guld värt för då får man den hjälp man verkligen behöver. Och det var då min resa började med att bearbeta mitt liv och allt jag fått vara med om och det har även hjälpt mig efteråt också att kunna bygga en stabilare grund att stå på och att lära mig säga nej till sånt som tar mer energi än det ger mig.

För att lära sig lyssna på kroppens signaler är viktigt men väldigt svårt när man lever sitt liv i 180 och alltid finns där för andra och sällan bryr sig om sig själv men det går att lära sig och när kroppen vacklar så är det viktigt att börja lära sig att lyssna på kroppens signaler för när du vacklar så har du inte lyssnat på din kropps signaler.
Och där har vi ett problem som vi måste ta hand om, för när vi inte tar hand om oss själva så ser vi inte de där signalerna när det börjar bli lite svajigt. Men Det går att åtgärda genom att hitta sätt att återhämta sig så man får en chans att börja bygga om grunden man står på så man står stadigt igen.

Gillar

Kommentarer