En varmhjärtad människa har övertygelsen om att det goda vinner över det onda.

En varmhjärtad människa har övertygelsen om att det goda vinner över det onda.

Ja även om vi möter några onda människor på vår väg genom livet så innebär det inte att alla vi möter är onda.
Och även om du har haft otur att möta många människor som är onda så finns det de som är goda också men du kanske har fokus på de onda och ja då är det tyvärr de du kommer se mest av.

Är du en varmhjärtad människa så kommer du se även det där lilla goda i alla människor, för det finns något gott hos nästan alla.
Ja sen finns det "rötägg" i alla kategorier men de kan vi kasta bort på samma sätt som ett ruttet ägg i en äggkartong. För det finns ingen anledning att ödsla sin tid eller energi på dessa människor utan fortsätt se det goda i de du möter.

För det finns något gott i alla men en del är så rädda så dem vågar inte ta fram det utan det är enklare att visa de elaka sidorna för det skyddar dem. Och ja en del är så tragiskt skruvade i sina sinnen men de föddes inte så, utan dem skapades så av sin omgivning.
Nu säger jag inte att vi kan få alla att vara goda (för det finns de som är ordentligt skruvade i denna värld som bara vill skapa kaos och ondska) om vi ser det goda i de vi möter så kommer det goda alltid övervinna det onda.

Är du en person som ser det goda i allt eller det mesta så är du antagligen en väldigt varmhjärtad person.
Och då kommer du ha en övertygelse att allt det goda vinner över det onda och då är det exakt det goda du fokuserar på och ja det är det du kommer se mest av.

Gillar

Kommentarer