En varm dag som avslutas med filmmys med tjejerna.

Ja idag har vi varit iväg nästan hela dagen och det var skönt att vi kom iväg tidigt så det inte var så varmt när vi startade för när vi skulle hem så var det väldigt varmt. Men det var jobbigt och jag tror jag tyckte det var värre än min dotter. Men hon fick göra en massa tester och ja det ska bli intressant att se vad dem kommer visa, vissa saker vet vi redan men ja det kan ju bli bra för hennes skull att få veta så vi kan få rätt hjälp i skolan till henne. Och det är skönt för henne att vi äntligen får igång denna utredning så vi kan få skolan att lyssna på vad hon vill och framför allt vad hon behöver.

Vi fick en dag med en massa sol och lite shopping och att äta ute är som ett äventyr i sig med henne och idag var det riktigt trevligt så denna dag kommer jag lägga till dem bra dagarna.
Innan vi åkte och hämtade lillasyster så tog vi vägen förbi en handelsträdgård som hade lite rea på sina plantor nu innan deras semester börjar och ja vi hittade några men det var väldigt utplockat så ja jag får väl vara nöjd så länge.

Myst ner mig i soffan och kikar på en film med tjejerna en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer