En vacker dag kommer du vakna upp och förstå varför saker och ting händer...

En vacker dag kommer du vakna upp och förstå varför saker och ting händer...
Fram till dess fortsätt framåt för segern är nära...

Ja många saker som händer i ditt liv leder dig till något du verkligen vill ha eller som du önskat.
Många gånger ser vi inte det men när du ser tillbaka på ditt liv så kanske du inser att hade inte något speciellt hänt så hade du inte varit den du är idag eller där du är idag.

Jag vet att vissa saker jag gick igenom var ganska tråkiga och jobbiga men hade inte de hänt så hade jag inte varit där jag är idag och jag hade inte varit den jag är idag så även de jobbiga sakerna har skapat den jag vill vara eller också ledde de mig till de val jag gjorde så jag blev den jag är idag.

Och den jag är idag är jag stolt över och jag vet att jag är tacksam för där jag är idag och jag vet att utan vissa händelser jag varit med om så hade jag nog inte tagit samma beslut jag tog efter det hände som hände i det förflutna.
Så när du börjar fundera på varför saker händer, så ibland behöver vi släppa det för det kommer du inte inse förrän du kommer ur det och hunnit landa i det som varit.
För resultatet kan komma senare och inte märkas förrän du ser bakåt och inser att hade inte just det där hänt så hade du inte gjort de val du gjorde som ledde dig dit där du är idag.

Gillar

Kommentarer