En tanke ... Kan förändra allt, så underskatta inte dina tankar.

One thought...
Can change everything, so don't estimate your thoughts,
especially those that cause an emotional reaction in you,
both positive and negative.
Choose the thoughts you want to live.

En tanke ...
Kan förändra allt, så underskatta inte dina tankar,
särskilt de som orsakar en känslomässig reaktion hos dig,
både positiva och negativa.
Välj de tankar du vill leva.

Ja dina tankar kan skapa så mycket mer än du tror och när du blandar in dina känslor i det hela så blir de starkare och ja det är de vi kommer manifestera oavsett om det är positiva eller negativa. Så underskatta aldrig dina tankar för de kan skapa mer än du någonsin vågat drömma om och när du medvetet börjar styra din tankar och känslor så de ligger i harmoni med varandra det är då det uppstår magi, det är då du skapar.

Och ja vissa saker kan ta tid men du kan verkligen lyckas om du får dessa två att samarbeta och sen samtidigt känner att du är värd det du önskar dig. För många gånger så har vi en bild av hur vi vill ha det MEN den bilden stämmer sällan med verkligheten och hur det blir. Men det blir ändå som vi önskar även om det inte blir exakt som vi vill ha det.

Tex jag har börjat kika på ny soffa och någon dag senare fick jag erbjudande om en soffa.. Det var inte exakt den soffan jag tänkt mig och kikat på MEN det var en större soffa och exakt så fungerar det med det mesta här i livet, även om vi inte tänker på det.
Så underskatta aldrig en tanke som ger dig känslor.

Gillar

Kommentarer