En perfekt midsommarafton

Måste först och främst säga att jag har hittat den perfekta tårtan för mig (som älskar choklad och kladdkaka) och receptet hittar ni HÄR det är 4foodies som lägger upp alla möjliga recept och denna såg så god ut så jag var tvungen att testa hihi och den vart väldigt populär här hemma.
En helt perfekt midsommartårta enligt mig.

Har haft en helt perfekt midsommarafton som innehållit lunch som bestod av färskpotatis kokt med dill och matjessill med gräddfil och gräslök medans barnen åt skinka istället för sill :) Sen jordgubbar med vispad grädde till efterrätt.
Såg när de reste en midsommarstång och fick dansa lite med barn och barnbarn som jag tror gillade det lika mycket som mig :) Sen fick småttingarna fiska i fiskdammen och de vart nöjda.
Hem igen och äta kött och potatissallad med en sallad som bestod av romansallat, gurka, tomat och fetaost... mums så gott och efter det så åt vi av den goda tårtan och jag kan lova att vi behöver nog ingen mat imorgon haha jo då det blir mat då med men jösses vad mätta vi vart.
Så nu sover tjejerna och jag hamna i soffan med ett glas vitt (alkoholfritt) och tittar på Ernst som jag missade när det gick på tv.

Vi fick inget regn idag när vi var ute och det var vi tacksamma för men jag tror det har kommit lite och så länge jag får vara inne så får det gärna regna :) Men nu ska jag titta klart på Ernst och sen se om jag kan hitta något annat och titta på.
Sov så gott sen när det blir ;) Natti natti

Gillar

Kommentarer

Berglundskan
Berglundskan,
Så mysigt ska det vara 😄 sov gott nouw.com/berglundskan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det ska det verkligen 😊 Godmorgon hoppas du sovit gott 💖nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229