En månad kvar till julafton.

Haft en rolig och intressant dag på praktiken och sen hem i mörker med lite inslag av regn innan jag fick komma in i värmen hemma och mysa ner mig i soffan efter en god middag. Kikat lite på julklapp till sonen och ja det blir en tur till en affär för o se om den finns kvar eller om vi måste beställa den från något annat ställe. Men ja jag hoppas ju att den finns i affären.

Ja även denna dag gick fort men jag tar en dag i taget och bara njuter. Och dottern påminde mig i dag att det är exakt en månad kvar till julafton idag så ja vad ska man säga, bara hänga med och njuta av resan fram till jul för det är nog många barn som längtar och är förväntansfulla inför den stora dagen då de får fira jul.
Ja även jag ser fram emot den högtid vi har framför oss men jag njuter nog mer av resan fram emot den än vad jag gör av själva högtiden förutom alla god mat och trevligt sällskap. Och jo jag kommer ha min familj runt mig även om det inte blir som man tänkt sig så kommer den nog bli bra ändå.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer