En lugn start på veckan.

Vart en perfekt start på denna vecka med städ och plock i lägenheten innan jag satte mig igen med kaffekoppen och lyssnade på en föreläsning. Handlade om barnfötter och ja det var väldigt intressant då barn har en utveckling och är både hjulbenta och kobenta i olika åldrar och ja dem går på tår också i en viss ålder och allt detta är normalt men man får ha lite koll på vad orsakerna kan vara om det inte går över. Och det fanns många intressanta saker som händer i foten under barnens uppväxt.
Har även hunnit se en föreläsning nu ikväll om fotvård och ja det ska bli intressant att få testa detta i verkligheten sen.

Min lilla tjej har hjälpt mig lite och låtit sin fot få vara modell åt mig så jag kunde rita av den och sen klippa ut dem olika benen i foten som en kollega lagt upp i vår fb- grupp och sen var det bara att öva vad dem olika benen heter, både på svenska och latin.
Och jag tror jag kan få kläm på dem men det kan ta tid så det är skönt jag har ett tag på mig innan det är dags att tenta dem.
Jag vet att jag kommer skratta åt detta en dag men inte just nu.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot soffan så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fötter, en hel vetenskap
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma