En ledig dag att njuta av.

Godmorgon vakna tidigt av en liten tjej som pratade i sömnen och ja haha det var inte lätt att somna om efter det så ja det fick bli en kopp kaffe och att njuta av en lite gråare morgon men det gör inget för jag är väldigt nöjd med allt som hänt redan i helgen.
Och jag räknar ner till min semester nu och ja det ska bli skönt att få vara lite ledig och bara njuta av lediga dagar tillsammans med familjen. Får se vad vi ska hitta på för roligt, har några saker jag vet vi ska göra och sen får vi se vad det kan bli mer.

Igår hade jag en riktigt mysig och trevlig dag och jag är otroligt tacksam över all hjälp jag fick och att jag har så många runt mig som finns där för mig och hjälper till när det behövs. Vi fixade lite i växthuset också och kanske kan vi ta oss en tur iväg och köpa lite plantor som vi kan plantera och få njuta av lite blommor lagom till midsommar och jag vet att mina tjejer gillar sånt. Sen får vi se vad vi ska hitta på för roligt och tjejerna ska få vara med och välja lite plantor så det ska bli intressant att se vad det kan bli.

Myser ner mig en liten stund till medans jag väntar på att de ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag vaknar också tidigt på lördagar och söndagar men det gör ignet, vi har hela dagen på oss.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det har vi verkligen 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Här slog jag upp mina blå 8:30 älskar den känslan

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

En härlig känsla

nouw.com/positiv5barnsmamma