En härlig dag med mina tjejer.

Ja idag har vi verkligen spenderat och det har varit väldigt roligt och att få äta ute var en härlig känsla som vi inte gjort på nästan 1,5 år nu och ja det kändes lite lyxigt men vi var inte ensamma om att ha samma idé. Men vi har njutit och hittat de perfekta presenterna till storasyster/äldsta dottern och jag hoppas hon kommer bli glad över det vi köpt. Sen fick vi även med oss badrumsmattor och lite nya gästhanddukar som vi pratat länge om att köpa men som inte blivit av eftersom jag ville titta och klämma på de så jag vet om jag skulle bli nöjd eller inte.

Mat och lite gottis fick vi också hem så nu ska nog flickorna klara sig i minst en månad (max två veckor enligt dem haha) och ja de är nog lika stora gottegrisar som deras mamma så den kommer nog ta slut och ja det är ju meningen det ska gå åt.
Lite mer doftljus fick även följa med hem och jag gillar de som Dollarstore har faktiskt för de är ändå svaga i doften men luktar underbart. Både tjejerna och jag har haft en härlig em och är supernöjda så nu ska vi snart se "Allsång på Skansen" och fortsätta mysa lite och kanske kan vi njuta av lite glass med jordgubbar också... Ja det återstår att se.

Myser ner mig i soffan ett tag till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer