En handledare har blivit tre och jag klagar inte för det är intressant att se hur de jobbar.

Ja idag vart det en liten annorlunda dag då min handledare var sjuk så jag fick vara lite med hennes kollegor och ja det gick ju bra det med och det fick bli ändrade planer i morgon med så jag får vara med de då också. Och mig gör det inget för det är bara roligt och väldigt intressant. Och alla jobbar olika så ja det är spännande att se deras olikheter men även likheter för det finns också.
Och idag var det sårvård och det är väldigt intressant att se hur såren ser ut, varför dem uppkommit och även hur de blir behandlade. Mycket hänger ju på patienten och hur mycket den gör av sin egenvård, det kan verkligen variera kan jag säga och ja vi har alla olika förutsättningar men vi alla har också en egen vilja och en del anser ju inte att det är viktigt och gör någon skillnad.

Jag kan bli lite chockad emellanåt över hur en del resonerar men över lag så sköter sig dem flesta och gör det som fotspecialisten säger åt dem. Sen kan det finnas olika förutsättningar som gör att allt inte går som man skulle kunna önska men ja då får man göra det bästa av situationen helt enkelt.
Och idag har jag fått en hel del tips och ska vända mig till en kvinna jag fick tips om så får vi se om jag kan få en chans där kanske och ja vem vet om det kan bli lite jobb där framöver. Kan ju hoppas då det ändå är ganska nära mig där jag bor. Så vi får se vad framtiden kan ha med sig och ja det ska bli spännande att höra om hon är intresserad av något samarbete eller inte.

Myser ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer